Medical Center Phoenix

Регенеративна терапия със стволови клетки

Медицински център феникс (регенеративна медицина със стволови клетки)

Водеща клиника за регенеративна медицина

Добре дошли в центъра за регенеративна медицина, където иновативните методи и технологии на медицината се обединяват, за да предоставят най-съвременни решения за вашето здраве. Нашата клиника е специализирана в използването на стволови клетки: Muse MSC Stem Cells, MSC клетки от плацента и пъпна връв, лечение с MSC екзозоми (Wharton Jelly), плацентарни екстракти и множество други регенеративни терапии.

С най-новите методи за детоксикация, плазмафереза и приложение на съставки като NAD+, Глутатион, Пептиди и биоидентични хормони Biopell, нашата клиника стреми се да ви помогне да постигнете оптимално здраве и благосъстояние. Нашите лекари и специалисти ви предлагат персонализирани терапии, съобразени с вашите нужди и цели.

Ние сме предани към вашето здраве и благополучие и сме тук, за да ви предоставим най-добрите възможни решения за вашето бъдеще. Започнете вашето пътуване към по-здрав и активен живот с нас.

Kратка видео обиколка:

Главната на гр. Пловдив

За гр.Пловдив и неговите забележителности – културната столица на България

Пловдив е изключително интересен за всеки любител на историята и изкуството. От антични театри до колоритни къщи от периода на Възраждането, градът предлага неповторимо пътешествие във времето. Добре дошли в “градът на седемте тепета” – Пловдив!

Лекари и учени в Медицински център Феникс
За Нас

Нашите лекари и учени предоставят индивидуален подход към всеки пациент.

Лечение на сърдечни заболявания със стволови клетки, регенеративна медицина, лечение на неврологични нарушения и други.

Всичко от което се нуждаете на едно място!

Ендокринология

Ендокринология

Нашият ендокринологичен отдел се фокусира върху диагностика и лечение на заболявания, свързани с ендокринната система, поддържайки вашия хормонален баланс и здраве.

Щитовидната жлеза играе ключова роля в регулирането на обмяната на веществата в тялото. Нередности в работата ѝ могат да предизвикат усложнения, които варират от умора до сериозни промени в телесната маса.

Прочети повече

Захарният диабет е хронично състояние, при което тялото не може правилно да регулира нивата на кръвната захар. Необходимо е постоянен мониторинг и подходящо лечение, за да се предотвратят дългосрочни усложнения.

Прочети повече

Неврология

Неврология

Специалистите ни по неврология предлагат висококачествена грижа и индивидуализирани лечебни планове за пациенти с различни неврологични заболявания.

След инсулт е критично важно пациентите да преминат през интензивен рехабилитационен процес. Рехабилитацията помага на пациентите да възстановят своите функционални способности и да подобрят своето качество на живот.

Прочети повече

Летералната склероза е неврологично заболяване, което засяга нервните клетки, отговорни за контрола на доброволните мускулни движения. Заболяването води до мускулна слабост и може сериозно да засегне подвижността на пациента.

Множествената склероза е хронично заболяване на централната нервна система, което може да причини увреждане на общата неврологична функция. Симптомите варират от умора до тежки физически ограничения, като прогресът на болестта може да бъде различен за всеки пациент.

Прочети повече

Аутизмът е сложно състояние, което засяга социалните взаимодействия, комуникативни умения и поведенчески модели на индивида. В Медицински Център Феникс, разбираме уникалността на всеки случай на аутизъм и прилагаме индивидуализирани стратегии за лечение.

Прочети повече

Ортопедия

Oртопедия

Нашите ортопеди предоставят професионална грижа и специализирани лечебни планове за пациенти с различни ортопедични проблеми.

Артрозата е дегенеративно заболяване на ставите, което води до загуба на хрущялната тъкан. Тя може да предизвика болка, оток и намалена подвижност в засегнатите стави. 

Прочети повече

Уро Андрология

Уро-Андрология

Специалистите ни по уро-андрология се занимават с обстойна грижа и индивидуални лечебни планове за пациенти с урологични и андрологични заболявания.

Еректилната дисфункция е нарушение, при което мъжът изпитва затруднения или неспособност за постигане или поддържане на ерекция, подходяща за сексуален акт. Това състояние може да бъде причинено от множество фактори, включително хронични заболявания, лекарства или психологически причини.

Прочети повече

Болест на Пейрони е състояние, при което в пениса се формират влакнести блянове, довеждащи до изкривяване или извивки при ерекция. Това може да причини болка или затруднения при сексуалния акт.

Прочети повече

 

Болна жена с главоболие, завита с одеало

Автоимунни заболявания

Нашият екип от специалисти се грижи за пациенти с автоимунни заболявания, предоставяйки персонализирани лечебни планове и най-съвременни подходи в лечението.

Неспецифичен язвен колит е хронично възпалително заболяване на дебелото черво, което причинява улцерации и болка в червата. Симптомите могат да включват диария, кръв в стола и болки в корема. Болест на Крон е хронично възпалително заболяване на червата, което може да засегне всяка част на храносмилателния тракт от устата до ануса. Симптомите включват болка в корема, диария, загуба на тегло и умора.

Ревматоидният артрит е хронично възпалително заболяване, което засяга ставите и може да причини болка, оток и увреждане на ставите. Това е автоимунно заболяване, което значи, че имунната система на тялото напада собствените си тъкани.

Прочети повече

Терапия против стареене със снимка преди и след

Терапия против стареене

Нашият екип от специалисти се грижи изграждане на персонализирани anti-aging планове, които се фокусират върху поддържане на жизнеността и предотвратяване на стареенето.

Специалистите ни по козметология предлагат експертни решения и индивидуални планове за терапии против стареене.

Косата е короната на човешкото битие и играе ключова роля в увереността и самооценката на индивида. 

Прочети повече

Гинекология

Гинекология

Специалистите ни по гинекология предлагат експертни решения и индивидуални планове за лечение на различни гинекологични проблеми.

Менопаузата е естествен период в живота на всяка жена, маркиран от прекратяване на менструациите и намаляване на нивата на естроген. Този процес може да доведе до редица симптоми, като горещи вълни, нарушен сън и промени в настроението.

Прочети повече

 

 

Сексуалното здраве е важен аспект от общото благополучие на всеки индивид и обхваща физическите, емоционалните, психологическите и социални аспекти на сексуалното функциониране. Нарушенията в тази област могат да се проявяват чрез различни симптоми и заболявания, които влияят на качеството на живота и междуличностните взаимоотношения.

Уринарната инконтиненция е неволно изтичане на урина, което може да бъде предизвикано от различни причини, като мускулна слабост, нервни разстройства или урологични заболявания. Това състояние често води до намаляване на самочувствието и ограничаване на социалните и физическите активности на пациентите.

Прочети повече

 

Сексология

Сексология

Нашите специалисти предоставят деликатна и професионална грижа, като създават персонализирани планове за лечение на сексуални дисфункции и проблеми.

Хепатология

Хепатология

Нашият екип предлага компетентна грижа и целенасочени лечебни планове за пациенти със заболявания на черния дроб.

Хепатитът е възпалително заболяване на черния дроб, причинено често от вируси.

Прочети повече

Галерия

Медицински център Финис сниман отвън
Интериорът на медицинския център
Снимка на сградата отвън
Снимка на интериорът на клиниката
Лого на клиниката
Галерия от интериора на клиниката
Отделение на клиниката
Интериор на Медицински център Феникс - 9
Интериор на Медицински център Феникс - 1
Интериор на Медицински център Феникс - 8
Входната част на клиниката
Външна част на медицински център Феникс - 1

гр.Пловдив, България "бул. 6-ти Септември № 187"

Запиши своя час за консултация днес!

Търсите качествено лечение, без да губите време?

Просто ни се доверете, резервирайте вашия час и получете лечение с приоритет без допълнителни разходи.

Нашият екип

Екип от опитни медицински специалисти

Доктор Ярослав Мирошников

YAROSLAV MIROSHNIKOV

Директор на медицински център Феникс

Доктор HALINA LAVRENCHUK

HALINA LAVRENCHUK

Радиобиолог и биотехнолог

Доктор SERGEY VALERIEVICH KERUS

SERGEY VALERIEVICH KERUS

Ултразвуков диагностик

Нашите инструменти

Нашите персонализирани терапии, които предлагаме с цел да постигнем оптимално здраве.

Плазмафераза

Плазмафереза

Оптимизирайте имунната си система и обновете организма си с нашата плазмоферезна терапия.

Пептидна терапия

Пептидна-Терапия

Отключете потенциала на пептидите за подобряване на здравето и възстановяването на тъканите

Стволови клетки

Стволови Клетки

Открийте потенциала на стволовите клетки за изцяло персонализирано и ефективно лечение, водено от нашите опитни специалисти.

Над терапия

NAD+ Терапия

Постигнете баланс в организма си чрез нашата иновативна NAD+ терапия за повишаване на енергията и здравето.

Пелети с биодентичен хормон

Пелети с биоидентичен хормон BIOPELL

Открийте предимствата на BIOPELLS – Пелети с биоидентичен хормон, които подобряват здравето и функциите на организма.

Екзозоми

Екзозоми

Използвайте силата на екзозомите за регенерация и подмладяване на клетките и тъканите.

Какво казват пациентите за Нас?

Видео отзиви. (Украински език)

Телефон:

+359 888 580275

Локация:

4000 Plovdiv, бул.6-ти Септември № 187, Bulgaria, BG

support@stemscells.eu

Scroll to Top