Medical Center Phoenix

Нашите доктори и специалисти в Медицински Център Феникс

Запознайте се с докторите, осигуряващи висококачествена грижа

Доктор Ярослав Мирошников

Yaroslav Miroshnikov

Директор на Медицински център Phoenix

Д-р Ярослав Мирошников е изявен уролог, андролог и сексолог, притежаващ степен "Кандидат на медицинските науки". Той е опитен специалист в областта на урологията, с особено внимание към васкуларната еректилна дисфункция (импотентност). Той е експерт в урологията, андрологията и сексологията, разполага с обширни познания и опит в диагностицирането и лечението на различни урологични и сексологични проблеми. Със своята експертиза и професионализъм, д-р Мирошников помага на пациентите да възвърнат своето здраве и самочувствие. В ролята си като главен лекар, той ръководи и координира медицинския екип, осигуряващ висококачествена и персонализирана грижа за всеки пациент.

IMG 8197 scaled

Krupa Veronika Georgievna

медицинска сестра, най-висока категория

Вероника Георгиевна Крупа е опитна медицинска сестра с най-висока категория и 25 години опит в областта на здравеопазването. След завършването на Киевското медицинско училище през 1998 г., тя разви впечатляваща кариера в различни медицински учреждения.Вероника е висококвалифицирана професионалистка със специализация в медицинска психология. Тя, като част от екипа на "Медицински Център Феникс" осъществява различни медицински процедури, включително инжекции, поставяне на венозни катетри и поддръжка на медицинска документация.

Доктор SERGEY VALERIEVICH KERUS

Sergey Valerievich Kerus

Ултразвуков диагностик

Докторът специализира в ултразвукова диагностика и притежава степен "Кандидат на науките". С годините опит в областта, той е експерт в използването на ултразвук за изследване на различни органи и системи в човешкото тяло. Като лекар от 2-ра категория в ултразвуковата диагностика, той притежава знания и умения, които го правят висококвалифициран професионалист.Той е предан в предоставянето на висококачествени медицински услуги и гарантира точни и надеждни диагнози с помощта на съвременни ултразвукови техники.

Доктор Тимур Лукьяненко

LUKYANENKO TIMUR VLADIMIROVICH

ортопед-травматолог

Д-р Тимур Лукьяненко е опитен ортопед-травматолог с богат професионален път и изключителни знания в областта на ортопедията и травматологията. Той е гражданин на Украйна и разполага с богат опит в лечението на различни ортопедични състояния. Д-р Лукьяненко притежава високо образование, завършвайки медицина в престижния Харковски национален медицински университет. Той се е специализирал и през годините непрекъснато е повишавал квалификацията си.Той е известен със своята прецизност, внимание към пациентите си и способността си да поставя точна диагноза и да предоставя ефективно лечение.

Доктор Лидия Михальчук

Lydia Mikhalchuk

ендокринолог

Д-р Лидия Михальчук е опитен ендокринолог с богат професионален път и богата научна дейност. Родена в Ивано-Франковск, Украйна, тя е завършила медицина и се специализира в областта на ендокринологията. Със своите 19 години стаж, д-р Михальчук е придобила значителни познания и опит в диагностика, лечение и профилактика на усложненията при захарния диабет, патологията на щитовидната жлеза, надбърчните жлези, както и заболяванията на хипофизата и хипоталамуса. Тя е активен участник в научните изследвания и публикува резултатите от своята работа в престижни научни издания. Доктор Михальчук използва своите познания и опит, за да осигури индивидуален и комплексен подход към пациентите си.

Доктор Николай Савельевич Раковчен

Nikolay Savelyevich Rakovchen

доктор-хирург, проктолог и ендоскопист

Николай Савельевич Раковчен, професионално познат, като доктор-хирург, проктолог и ендоскопист, е винаги на разположение да обсъди с Вас, състоянието на вашето здраве. С години на опит и образование от Националния медицински университет в Кишинев, интернатура и специализация в проктология, изпълнява диагностика и лечение на различни проктологични заболявания. Той използва съвременни техники и инструменти, включително видеоколоноскоп и ултразвуков скалпел, които съчетани с индивидуален подход към всеки пациент, допринасят за по-бързо възстановяване и успешен резултат. Професионализма му се основава на принципа за безопасността на пациентите, иновативните методи на лечение и постоянното образование.

Доктор HALINA LAVRENCHUK

Halina Lavrenchuk

Радиобиолог и биотехнолог

Д-р Халина Лавренчук е опитен и високо квалифициран специалист в областта на радиобиологията, клетъчната радиобиология и биотехнологията. Със своите 45 години научно-педагогически опит, от които 23 години в Националния научен център за радиационна медицина на Академията на медицинските науки на Украйна, тя се е утвърдила като водеща фигура в своята област. Д-р Лавренчук е завършила биология в Тарас Шевченко университет в Киев и притежава степен на кандидат на биологическите науки, както и докторска степен в биологическите науки. Тя е автор на над 150 публикации, включително научни статии и патенти в областта на радиобиологията и биотехнологията. Д-р Халина Лавренчук е водещ научен специалист в областта на радиобиологията и биотехнологията и продължава да допринася за научното развитие и напредък в тези области.

Доктор Олександра Сапунова

Oleksandra Sapunova

биолог

Олександра Сапунова е опитен биолог с многогодишен опит в различни лаборатории и институции в Украйна и България. Тя има богато образование, включително магистърска степен и бакалавър в областта на молекулярната биология. Професионалният ѝ опит включва работа с мезенхимни стволови клетки, ПЦР диагностика на COVID-19, изолация на ДНК, анализ на хромозоми и много други. Олександра е отличен комуникатор и експерт в използването на различни лабораторни методи и техники.Със своята широка техническа експертиза в областта на молекулярната биология, цитогенетиката и клетъчната биология, Олександра е способна да изпълни различни изследователски и лабораторни задачи. Тя е предана на своята работа, отговорна и способна да се адаптира към нови предизвикателства.

Доктор Георги Чочовадзе

Georgy Chochovadze

професионален масажист

Георги Чочовадзе е професионален масажист с богат опит и сертификати в различни техники и видове масаж. Притежава диплома за "Оздравителен масаж" и сертификати за "Класически, медов, антицелулитен, баночен, точков, скулптурен масаж на лице, детски масаж" от Оздоровителния център Букреевых в град Алмати през 2021 година. Георги разполага с широк спектър от умения в областта на масажа. Освен това, той притежава и умения в лечение на различни проблеми, като остеохондроза на шийната и вратната област, сколиоза, възпаление на седалищния нерв и др.С Георги Чочовадзе можете да бъдете уверени, че ще получите професионален и качествен масаж, способен да подобри вашето здравословно състояние и благополучие.

IMG 8245 scaled

Shevchenko Alexandra Ivanovna

Главен администратор

IMG 8203 scaled

Miroshnikova Marta Hasanovna

Мениджър отдел продажби

Нина Юриевна

Tsypak Nina Yurievna

Младша медицинска сестра

Екип от опитни и отдадени професионалисти

Ние в Медицински Център Феникс сме горди, че разполагаме с висококвалифицирани лекари, сестри и техници, които обединяват своите знания и умения, за да предоставят компетентна и персонализирана медицинска грижа. Нашето екипно сътрудничество и синхронност са от съществено значение за успешното лечение и доброто настроение на нашите пациенти. Смеем да кажем, че ние сме, като едно голямо семейство, в което всеки член, играе важна роля и допринася за общата ни мисия – да помогнем на хората да възвърнат и поддържат своето здраве.

Всеки от нашите лекари е специалист в своята област и притежава богат опит и актуални познания в медицината. Те са открити за новите тенденции и постоянно се обучават, за да осигурят най-добрите и иновативни методи на лечение. Нашите сестри и техници са отговорни и грижовни, винаги на разположение за пациентите си и готови да помогнат във всяка ситуация.

Във Медицински Център Феникс вярваме, че едно добро лечение изисква не само висококвалифициран медицински персонал, но и човечност, разбиране и емпатия. Ние сме тук, за да помогнем на нашите пациенти да се чувстват комфортно и спокойно, като ги подкрепяме през целия процес на лечение и възстановяване.

Интериор на Медицински център Феникс - 8
Доктор преглежда жена в клиниката
IMG 8343
Вярваме, че в нашия медицински екип ще намерите не само компетентни специалисти, но и приятели, които са готови да се грижат за вашето здраве. Очакваме ви в Медицински Център Феникс, където вашето здраве е нашата грижа!

Запазете своя час за консултация

Ние сме тук, за да ви помогнем.
Заповядайте в нашата клиника и ни позволете да разгледаме по-отблизо вашия проблем, за да предложим най-доброто лечение, от което се нуждаете.

Scroll to Top