Medical Center Phoenix

Kозметология

За нашия козметолог в Медицински Център Феникс

Лекар, дерматовенеролог, инжекционен козметик, повече от 10 години опит в областта на красотата. В постоянен процес на развитие в тази област, въвеждайки нови и прогресивни методи за запазване на младостта на кожата и тялото като цяло. Съчетава холистичен подход и иновативни съвременни технологии, за да удължи младостта на кожата и външния вид на всеки клиент. Този подход помага както за решаване на съществуващи външни проблеми, така и за запазване на естествената младост. Провежда процедури като: ботулинова терапия, плазмолифтинг, контуриране и моделиране на лицето и тялото, уголемяване, корекция на мастните слоеве с липолитици, мезотерапия, биоревитализация, възстановяване на растежа на косата с мезококтейли, филъри, плазма, лечение на хиперхидроза и други видове процедури. Към всеки клиент се прилага индивидуален подход. Тя е привърженик на инжекционния подход в рамките на естествения външен вид.

Трихология за проблеми с косата и скалпа

Tрихология

В Медицински Център “Феникс” разрешаваме проблемите с косата и скалпа чрез иновативни трихологични методи. Възстановете здравината и блясъка на косата си с помощта на нашите експерти.

Контурна пластика на лицето и цялото тяло

Контурна пластика на лице и тяло

Скулптурирайте идеалните контури на лицето и тялото си с нашите контурни пластични процедури. Нашите специализирани техники гарантират естествени резултати и хармония на формите.

Постигнете гладка и младежка кожа с пластика с ботулинов токсин

Терапия с ботулинов токсин

Минимизирайте признаците на стареене и постигнете гладка, младежка кожа с нашите терапии с ботулинов токсин. Професионално и безопасно, за изтънчен и отпочинал вид.

плазмотерапия за регенерация на кожата

Плазмотерапия

Използвайте силата на собствената си плазма за регенерация на кожата. Нашата плазмотерапия стимулира обновяването на клетките, връщайки младостта и еластичността на кожата.

плацентотерапия за възстановяване на кожата

Плацентотерапия

Иновативната плацентотерапия в “Феникс” е ключът към възстановяването и ревитализирането на кожата. Изживейте силата на природните регенеративни процеси.

мезотерапия за подхранване на кожата

Мезотерапия

Овлажнете, подхранете и освежете кожата си с нашата мезотерапия. Подбраните активни съставки целят подобряване на тонуса и текстурата на кожата на лицето и тялото.

аугментация на устните за по-добър вид

Аугментация на устните

Подарете на устните си пълнота и изразителност с нашата процедура за аугментация. По-формирани устни, изпълнени професионално и с индивидуален подход.

възстановяване на младостта на кожата чрез биоревитализация

Биоревитализация

Възвърнете младостта на кожата с биоревитализацията в “Феникс”. Този метод интензивно хидратира и стимулира клетъчната активност, давайки на лицето сияен и здрав вид.

Елиминиране на мастните натрупвания по лицето и кожата

Елиминиране на мастните натрупвания по лицето и тялото

Изваяни форми и намалени мастни депа на лицето и тялото са възможни с нашите съвременни методи. Прилагайки неинвазивни техники, постигаме вашия идеален силует.

Стягане на кожата на лицето с тредлифтинг и мезоконци

Тредлифтинг и мезоконци

Подмладете и стегнете кожата си с тредлифтинг и мезоконци. С тази минимално инвазивна техника постигаме видим лифтинг ефект и укрепване на кожната структура.

масаж и терапии

Масаж

Масажни терапии и персонализирани техники за вашето пълноценно възстановяване и благополучие.

Терапия против белези по лицето и тялото

Справяне с белези по лицето и тялото

Изгладете белезите и възстановете гладкостта на кожата с нашите напреднали методи за лечение на белези. Работим за вашето самочувствие с видимо подобрение на текстурата на кожата.

терапия с плазмогел преди и след

Увеличаване и корекция формата на устните

Медицински Център Феникс предлага специализирани процедури за увеличаване и корекция на устните. Сред нашите специализирани услуги се открояват хиалуроновите филъри и плазмагел, създадени от собствената кръвна плазма на пациента.

Нашите експерти прецизно оценяват нуждите на всяко лице, като предлагат възможността за увеличаване на ефективността на процедурите чрез добавяне на екзозоми, стволови клетки, фибробласти и други революционни съставки за клетъчна регенерация и подмладяване.

Биоревитализация със стволови клетки

Биоревитализацията със стволови клетки е иновативна процедура, която осигурява множество ползи за кожата, трансформирайки я и придавайки ѝ гладкост и равномерност. Този метод значително подобрява еластичността и здравословния цвят на лицето, като същевременно възстановява увредените участъци от изгаряния и изравнява текстурата. Процедурата ефективно премахва различни кожни “дефекти”, оставяйки вида на кожата подмладена и освежена.

Препоръчва се да се приложи биоревитализация и в специфични случаи – като част от подготовката за пластични операции или като част от възстановяването след тях, тъй като помага за намаляване на възможните следоперативни следи и подобрява регенерацията на кожата. Освен това, този метод е изключително подходящ за възстановяване на кожата на корема след раждане, включително и за омекотяване на белезите от цезарово сечение. Също така биоревитализацията е полезна в процеса на възстановяване на кожата след преживяни тежки вирусни заболявания, като допринася за бързото ѝ регенериране и възвръщане на нормалната ѝ функция.

 

Мезотерапия - иновативен метод в естетичната медицина

Мезотерапевтичният подход е модерна практика в света на естетичната медицина, която се състои в апликирането на специализирани формули с активни съставки, включващи витамини, минерали, антиоксиданти, хиалурон и колаген, директно в средния слой на кожата, или мезодермата. Този метод успешно прониква през епидермалните бариери, доставяйки ефективно и бързо видими подобрения на кожата.

В рамките на кратко време след интервенцията се наблюдава забележимо намаляване на фините линии и общо подобрение на кожата. Процедурата е бърза, без болка и не изисква време за възстановяване. Мезотерапията е ключът към подобряването на клетъчния обмен и еластичност на кожата, както и към предотвратяването на нови бръчки. При необходимост могат да се включат също препарати, активиращи разграждането на мазнините и тяхното естествено елиминиране от тялото, което предлага нехирургическа алтернатива за оформяне на фигурата.

Този метод значително подобрява метаболизма и кръвообращението в кожата, осигурявайки и нейното дълбоко и интензивно хидратиране. Регулярните мезотерапевтични процедури повишават тургора и подобряват текстурата на кожата, връщайки ѝ младежкия вид и еластичност. Освен това, тези процедури стимулират производството на нов колаген, което води до видимо намаляване на стрии и белези. Допълнителното преимущество на мезотерапията е способността ѝ да премахва мастните натрупвания в зони, където обикновено е трудно да се постигне редукция, предлагайки нехирургическа алтернатива за оформяне на фигурата и намаляване на целулита.

Не сте сигурни от какво имате нужда?

Просто ни се обадете и запазете час за себе си. Ние сме тук, за да ви помогнем.
Заповядайте в нашата клиника и ни позволете да разгледаме по-отблизо вашия проблем, за да предложим най-доброто лечение, от което се нуждаете.

Scroll to Top