Medical Center Phoenix

Доктори

Запознайте се с нашите доктори

d r botev

Д-Р ЧАВДАР БОТЕВ

Д-р Чавдар Ботев е роден през 1964 г. През 1990 г. завършва Висш Медицински Университет, София. Специалност Вътрешни болести. Д-р Ботев е сертифициран в областта на аферезата на стволови клетки, тяхната обработка и приложение. Преминал е обучение в областта на клетъчната терапия и туморната имунология в Италия, САЩ, Германия и Англия. Неговите професионални интереси са фокусирани върху: Стволовите клетки и тромбоцитни продукти при заместителна терапия и регенеративна медицина; плазмафереза и фотофереза при хематологични и нехематологични пацииенти; автоложни тъканни лепила; микробиотична терапия; имунотерапия на ракови заболявания и други.

adas darinskas

Д-Р АДАС ДАРИНСКАС

Д-р Даринскас е изключително опитен биотехнолог с дългогодишен опит в областта на изследванията и приложението на клетъчни технологии, имунология и имунна терапия за рак и автоимунни заболявания, молекулярни механизми на стареене, регенеративна медицина, генно и тъканно инженерство. Той е експерт по молекулярна биология и имунология. Квалифициран в производството и сертифицирането на медицински продукти за модерна терапия.

d r iordan

Д-Р ЙОРДАН МИЦКУЛЕВ

Д-р Йордан Мицкулев е специализант по инфекциозни болести в Пловдив.Той диагностицира и лекува заболявания на стомашно-чревния тракт, черен дроб, менингити, Ковид-19, инфекциозни обривни вирози. Завършил е Медицински университет в Пловдив през 2019 година и специализира инфекциозни болести. Д-р Мицкулев е член на Български лекарски съюз и участва в национални конгреси и семинари по специалността.

biolog

Кристиана Казанджиева

Биолог

Завършила бакалаварска степен- Молекулярен биолог към Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" 2023, защитила дипломна работа- Експресионен анализ на семейство микроРНК-449 в хода на цикличните промени на здрав човешки ендометриум Преминала през обучение за съхранение и размножаване на стволови клетки в Литва към Froceth- frozen cell terapies Преминала обучение за изготвяне на TCV ваксина към Froceth- frozen cell terapies.

biolog2

Евелина Стайкова

биолог

Завършена бакълавърска степен по Молекулярна биология към Пловдивски университет "Паисий Хилендарски", с придружено разработване на дипломна работа на тема: Изследване на метилационния профил на промоторната област на селектирани гени от mTOR пътя и по-специално, генът АКТ1 и неговата активност при деца с диагноза "Разстройство от аутистичния спектър" Завършено допълнително обучение за изготвяне на TCV ваксина към Froceth.

med.sestra

Виолета Митева

Медицинска сестра

IMG 8235 scaled 1

Д-р Тимур Лукьяненко

Д-р Тимур Лукьяненко е опитен ортопед-травматолог с богат професионален път и изключителни знания в областта на ортопедията и травматологията. Той е гражданин на Украйна и разполага с богат опит в лечението на различни ортопедични състояния. Д-р Лукьяненко притежава високо образование, завършвайки медицина в престижния Харковски национален медицински университет. Той се е специализирал и през годините непрекъснато е повишавал квалификацията си.Той е известен със своята прецизност, внимание към пациентите си и способността си да поставя точна диагноза и да предоставя ефективно лечение.

Екип от опитни и отдадени професионалисти

Търсите качествено лечение, без да губите време?

Просто ни се доверете, резервирайте вашия час и получете лечение с приоритет без допълнителни разходи.

Ние в Медицински Център Феникс сме горди, че разполагаме с висококвалифицирани лекари, сестри и техници, които обединяват своите знания и умения, за да предоставят компетентна и персонализирана медицинска грижа. Нашето екипно сътрудничество и синхронност са от съществено значение за успешното лечение и доброто настроение на нашите пациенти. Смеем да кажем, че ние сме, като едно голямо семейство, в което всеки член, играе важна роля и допринася за общата ни мисия – да помогнем на хората да възвърнат и поддържат своето здраве.

Всеки от нашите лекари е специалист в своята област и притежава богат опит и актуални познания в медицината. Те са открити за новите тенденции и постоянно се обучават, за да осигурят най-добрите и иновативни методи на лечение. Нашите сестри и техници са отговорни и грижовни, винаги на разположение за пациентите си и готови да помогнат във всяка ситуация. 

В Медицински Център Феникс вярваме, че едно добро лечение изисква не само висококвалифициран медицински персонал, но и човечност, разбиране и емпатия. Ние сме тук, за да помогнем на нашите пациенти да се чувстват комфортно и спокойно, като ги подкрепяме през целия процес на лечение и възстановяване.

Untitled design 21

Запиши своя час за консултация днес!

Търсите качествено лечение, без да губите време?

Просто ни се доверете, резервирайте вашия час и получете лечение с приоритет без допълнителни разходи.

Scroll to Top