Medical Center Phoenix

За нас

Съвместни усилия на FROCETH и Медицински Център Феникс

НАШАТА ЦЕЛ

Нашата обща цел е да създаваме иновативни терапии и да подобряваме качеството на живота на нашите пациенти,
предлагайки персонализирани медицински решения, които съответстват на най-високите стандарти на качество.

0 +
ДОВОЛНИ ПАЦИЕНТИ
0
КВАЛИФИЦИРАНИ СПЕЦИАЛИСТИ
0
ГОДИНИ ОПИТ
0 %
УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
Интериор на Медицински център Феникс - 10
Untitled design 21

НАШАТА МИСИЯ

Защо да изберете Медицински Център Феникс?

В Медицински Център Феникс разполагаме с многогодишен опит и експертиза в областта на регенеративната медицина.

Нашите медицински специалисти и научни изследователи са активно ангажирани в научни проекти и клинични изпитвания, което ни позволява да бъдем винаги в крак с последните научни прогреси и да предлагаме най-новите терапевтични възможности.

Предлагаме иновативни методи на лечение с MUSE MSC (Stem Cells), които имат потенциал да преобразят подхода към заболяванията. Тези методи отварят нови възможности за регенерация и възстановяване на повредени тъкани и органи.

Медицински Център Феникс поддържа най-високи стандарти на качество и безопасност на лечението. От съхранението и обработката на стволовите клетки до изпълнението на процедурите, клиниката следва стриктни протоколи и използва съвременни технологии, за да гарантира оптимални резултати и безопасност за пациентите.

Клиниката се отличава с персонализиран подход към всеки пациент. Всеки лечебен план е създаден специално за индивидуалните нужди и цели на пациента, взимайки в предвид специфичните заболявания и медицинската история на всеки.

Медицински Център Феникс разполага с екип от опитни медицински специалисти и научни изследователи, които са експерти в областта на стволовите клетки и регенеративната медицина. Техните знания и умения гарантират високо качество на лечението и индивидуален подход към пациентите.

Анализи и сертификати

Продукти и разработки в нашите лаборатории

Нашата мисия е да инвестираме в научни изследвания и
разработката на нови продукти, за да отговорим на индивидуалните нужди на
всеки пациент.

Водеща клиника в областта на лечението със стволови клетки

Нашите съвместни усилия с FROCETH ни позволяват да бъдем винаги в крак с последните научни прогреси и да предлагаме най-новите терапевтични възможности.

IMG 8408 1536x1536 1
IMG 8440 1536x1536 1
IMG 8322 1536x1536 1

ДОКТОРИ

Запознай се с нашите доктори

d r botev

Д-Р ЧАВДАР БОТЕВ

Д-р Чавдар Ботев е роден през 1964 г. През 1990 г. завършва Висш Медицински Университет, София. Специалност Вътрешни болести. Д-р Ботев е сертифициран в областта на аферезата на стволови клетки, тяхната обработка и приложение. Преминал е обучение в областта на клетъчната терапия и туморната имунология в Италия, САЩ, Германия и Англия. Неговите професионални интереси са фокусирани върху: Стволовите клетки и тромбоцитни продукти при заместителна терапия и регенеративна медицина; плазмафереза и фотофереза при хематологични и нехематологични пацииенти; автоложни тъканни лепила; микробиотична терапия; имунотерапия на ракови заболявания и други.

d r iordan

Д-Р ЙОРДАН МИЦКУЛЕВ

Д-р Йордан Мицкулев е специализант по инфекциозни болести в Пловдив.Той диагностицира и лекува заболявания на стомашно-чревния тракт, черен дроб, менингити, Ковид-19, инфекциозни обривни вирози. Завършил е Медицински университет в Пловдив през 2019 година и специализира инфекциозни болести. Д-р Мицкулев е член на Български лекарски съюз и участва в национални конгреси и семинари по специалността.

adas darinskas

Д-Р АДАС ДАРИНСКАС

Д-р Даринскас е изключително опитен биотехнолог с дългогодишен опит в областта на изследванията и приложението на клетъчни технологии, имунология и имунна терапия за рак и автоимунни заболявания, молекулярни механизми на стареене, регенеративна медицина, генно и тъканно инженерство. Той е експерт по молекулярна биология и имунология. Квалифициран в производството и сертифицирането на медицински продукти за модерна терапия.

Съвместен подход на медицински център - банка за стволови клетки Феникс и JSC Froceth

d03628 217872055fb54188a10b3b64354f75e0mv2
Medical Center Phoenix.logo removebg preview 1
d03628 217872055fb54188a10b3b64354f75e0mv2
Medical Center Phoenix.logo removebg preview 1

Запиши своя час за консултация днес!

Търсите качествено лечение, без да губите време?

Просто ни се доверете, резервирайте вашия час и получете лечение с приоритет без допълнителни разходи.

Scroll to Top