Medical Center Phoenix

Козметологични услуги

Трихология за проблеми с косата и скалпа

Tрихология

В Медицински Център “Феникс” разрешаваме проблемите с косата и скалпа чрез иновативни трихологични методи. Възстановете здравината и блясъка на косата си с помощта на нашите експерти.

плазмотерапия за регенерация на кожата

Плазмотерапия

Използвайте силата на собствената си плазма за регенерация на кожата. Нашата плазмотерапия стимулира обновяването на клетките, връщайки младостта и еластичността на кожата.

аугментация на устните за по-добър вид

Аугментация на устните

Подарете на устните си пълнота и изразителност с нашата процедура за аугментация. По-формирани устни, изпълнени професионално и с индивидуален подход.

Стягане на кожата на лицето с тредлифтинг и мезоконци

Тредлифтинг и мезоконци

Подмладете и стегнете кожата си с тредлифтинг и мезоконци. С тази минимално инвазивна техника постигаме видим лифтинг ефект и укрепване на кожната структура.

Контурна пластика на лицето и цялото тяло

Контурна пластика на лице и тяло

Скулптурирайте идеалните контури на лицето и тялото си с нашите контурни пластични процедури. Нашите специализирани техники гарантират естествени резултати и хармония на формите.

плацентотерапия за възстановяване на кожата

Плацентотерапия

Иновативната плацентотерапия в “Феникс” е ключът към възстановяването и ревитализирането на кожата. Изживейте силата на природните регенеративни процеси.

възстановяване на младостта на кожата чрез биоревитализация

Биоревитализация

Възвърнете младостта на кожата с биоревитализацията в “Феникс”. Този метод интензивно хидратира и стимулира клетъчната активност, давайки на лицето сияен и здрав вид.

масаж и терапии

Масаж

Масажни терапии и персонализирани техники за вашето пълноценно възстановяване и благополучие.

Постигнете гладка и младежка кожа с пластика с ботулинов токсин

Терапия с ботулинов токсин

Минимизирайте признаците на стареене и постигнете гладка, младежка кожа с нашите терапии с ботулинов токсин. Професионално и безопасно, за изтънчен и отпочинал вид.

мезотерапия за подхранване на кожата

Мезотерапия

Овлажнете, подхранете и освежете кожата си с нашата мезотерапия. Подбраните активни съставки целят подобряване на тонуса и текстурата на кожата на лицето и тялото.

Елиминиране на мастните натрупвания по лицето и кожата

Елиминиране на мастните натрупвания по лицето и тялото

Изваяни форми и намалени мастни депа на лицето и тялото са възможни с нашите съвременни методи. Прилагайки неинвазивни техники, постигаме вашия идеален силует.

Терапия против белези по лицето и тялото

Справяне с белези по лицето и тялото

Изгладете белезите и възстановете гладкостта на кожата с нашите напреднали методи за лечение на белези. Работим за вашето самочувствие с видимо подобрение на текстурата на кожата.

Биоревитализация със стволови клетки

Биоревитализацията със стволови клетки е иновативна процедура, която осигурява множество ползи за кожата, трансформирайки я и придавайки ѝ гладкост и равномерност. Този метод значително подобрява еластичността и здравословния цвят на лицето, като същевременно възстановява увредените участъци от изгаряния и изравнява текстурата. Процедурата ефективно премахва различни кожни “дефекти”, оставяйки вида на кожата подмладена и освежена.

 

Препоръчва се да се приложи биоревитализация и в специфични случаи – като част от подготовката за пластични операции или като част от възстановяването след тях, тъй като помага за намаляване на възможните следоперативни следи и подобрява регенерацията на кожата. Освен това, този метод е изключително подходящ за възстановяване на кожата на корема след раждане, включително и за омекотяване на белезите от цезарово сечение. Също така биоревитализацията е полезна в процеса на възстановяване на кожата след преживяни тежки вирусни заболявания, като допринася за бързото ѝ регенериране и възвръщане на нормалната ѝ функция.

 

Untitled design 21

Мезотерапия - иновативен метод в естетичната медицина

мезотерапия за подхранване на кожата

Мезотерапевтичният подход е модерна практика в света на естетичната медицина, която се състои в апликирането на специализирани формули с активни съставки, включващи витамини, минерали, антиоксиданти, хиалурон и колаген, директно в средния слой на кожата, или мезодермата. Този метод успешно прониква през епидермалните бариери, доставяйки ефективно и бързо видими подобрения на кожата.

В рамките на кратко време след интервенцията се наблюдава забележимо намаляване на фините линии и общо подобрение на кожата. Процедурата е бърза, без болка и не изисква време за възстановяване. Мезотерапията е ключът към подобряването на клетъчния обмен и еластичност на кожата, както и към предотвратяването на нови бръчки. При необходимост могат да се включат също препарати, активиращи разграждането на мазнините и тяхното естествено елиминиране от тялото, което предлага нехирургическа алтернатива за оформяне на фигурата.

Този метод значително подобрява метаболизма и кръвообращението в кожата, осигурявайки и нейното дълбоко и интензивно хидратиране. Регулярните мезотерапевтични процедури повишават тургора и подобряват текстурата на кожата, връщайки ѝ младежкия вид и еластичност. Освен това, тези процедури стимулират производството на нов колаген, което води до видимо намаляване на стрии и белези. Допълнителното преимущество на мезотерапията е способността ѝ да премахва мастните натрупвания в зони, където обикновено е трудно да се постигне редукция, предлагайки нехирургическа алтернатива за оформяне на фигурата и намаляване на целулита.

Запиши своя час за консултация днес!

Търсите качествено лечение, без да губите време?

Просто ни се доверете, резервирайте вашия час и получете лечение с приоритет без допълнителни разходи.

Scroll to Top