Medical Center Phoenix

Услуги и терапии

stemcells

MUSE MSC (Стволови клетки)

Открийте потенциала на MUSE MSC стволовите клетки за изцяло персонализирано и ефективно лечение, водено от нашите опитни специалисти.

Над терапия

Витамини и минерали

Постигнете баланс в организма си чрез нашите иновативни терапии с витамини и минерали за повишаване на енергията и здравето.

Пептидна терапия

TCV Ваксини

Открийте потенциала на TCV ваксините за превенция на инфекциозни заболявания с дълготрайна и ефективна защита, осигурена от нашите опитни специалисти.

 

 

glutathione

Глутатион

Открийте силата на глутатион терапията за детоксикация и подсилване на имунната система.

Reoxy терапия

Открийте потенциала на Reoxy терапията за персонализирано и ефективно лечение, водено от нашите опитни специалисти, за оптимално възстановяване и подобрено здраве.

exosomes 1 scaled

Други регенеративни терапии

Открийте потенциала на нашите регенеративни терапии за възстановяване и подмладяване, предоставени от нашите опитни специалисти.

 

Всички услуги от, които се нуждаете.

Предлагани с цел да постигнем оптимално здраве.

Ендокринология
Ендокринология
Нашият ендокринологичен отдел се фокусира върху диагностика и лечение на заболявания, свързани с ендокринната система, поддържайки вашия хормонален баланс и здраве.
Неврология
Неврология
Специалистите ни по неврология предлагат висококачествена грижа и индивидуализирани лечебни планове за пациенти с различни неврологични заболявания.
Ортопедия
Oртопедия
Нашите ортопеди предоставят професионална грижа и специализирани лечебни планове за пациенти с различни ортопедични проблеми.
Уро Андрология
Уро-Андрология
Специалистите ни по уро-андрология се занимават с обстойна грижа и индивидуални лечебни планове за пациенти с урологични и андрологични заболявания.
Autoimmune diseases scaled
Автоимунни заболявания
Нашият екип от специалисти се грижи за пациенти с автоимунни заболявания, предоставяйки персонализирани лечебни планове и най-съвременни подходи в лечението.
Терапия против стареене със снимка преди и след
Терапия против стареене
Нашите ортопеди предоставят професионална грижа и специализирани лечебни планове за пациенти с различни ортопедични проблеми.
Гинекология
Гинекология
Специалистите ни по гинекология предлагат експертни решения и индивидуални планове за лечение на различни гинекологични проблеми.
Сексология
Сексология
Нашите специалисти предоставят деликатна и професионална грижа, като създават персонализирани планове за лечение на сексуални дисфункции и проблеми.
Хепатология
Хепатология
Нашият екип предлага компетентна грижа и целенасочени лечебни планове за пациенти със заболявания на черния дроб.

Запиши своя час за консултация днес!

Търсите качествено лечение, без да губите време?

Просто ни се доверете, резервирайте вашия час и получете лечение с приоритет без допълнителни разходи.

Scroll to Top